Succé för HamnenTV på Allt för sjön

hamnen.ses monter på båtmässan Allt för sjönUnder båtmässan Allt för sjön storsatsade Hamnen.se tillsammans med Skärgårdsradion på livesänd webb-tv från en stor studio på entrétorget. Otaliga gäster, kända som okända, berättade om upplevelser på havet, smarta prylar, nya båtar, fylla på sjön och mycket mer. Totalt drog vi 25 000 tittare och den totalt tittade tiden var vid mässans slut otroliga 2 250 timmar!

hamnen.ses monter på båtmässan Allt för sjön
hamnen.ses monter på båtmässan Allt för sjön

Komikern David Hellenius avslöjade sin fetisch för att bryta is, kitesurfingproffset Erika Lindberg berättade att ”draksegling” inte behöver vara livsfarligt, Sven Yrvind gav skratt- och tårdrypande anekdoter och upplyste om att hans nästa projekt är att runda jorden non-stop i en tre meter lång båt.

Programledarna från Roomservice sågade båtar på löpande band och Mange Olsson gav storys från oceanerna varvat med sina tankar om karriärbyte – han vill bli cykelbud lagom till sin 63-årsdag. Allt för att hålla adrenalinet i styr.

Detta axplock från alla reportage och intervjuer är bara inledningen på våra planer om webb-tv om båtar och båtliv, racing och kappsegling. Siffrorna skvallrar om att konceptet fungerar och vi siktar på fortsatt storsatsning.

Trots att vi knappt annonserade ut våra planer om webb-tv-satsningen innan båtmässan drog igång lockade vi drygt 25 000 tittare.

Gott så, men det som förvånar är hur länge tittarna höll sig kvar vid skärmen. Den totalt tittade tiden var vid mässans slut 2 250 timmar. Att folk bara tittar en kort stund på webb-tv är alltså inte sant.

Självklart vill vi ha in så mycket åsikter som möjligt från er läsare om vad ni tycker om vår satsning och vi hoppas också på konkreta förslag och önskemål som kan göra HamnenTV till Sveriges första och största tv-kanal om båtar.

Mejla på info@hamnen.se.

Flera av inslagen från livesändningarna går att se under fliken ”HAMNEN TV”.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö