Redford rider ut stormar i ny seglingsfilm

 

Robert Redford kommer snart att klänga i master och spolas runt i storm i en storslagen och hittills hyllad seglingsfilm. Se trailern!

Detta sägs vara berättlesen om Pi utan effekter. Om ryktena stämmer finns det bara fyra repliker i hela filmen ”All is Lost”. Och det kanske inte behövs, för det det här är en film som handlar om överlevnad. Redford tar ut en 37-fotare på egen hand i Indiska Oceanen och krockar med en container. Det blir inte bättre när han hamnar i en storm och får hitta på alla möjliga uppfinningar för att överleva.

Robert Redford berättar att han gillade idén om att göra en film utan repliker.

 

– Det här har varit en verklig utmaning, som lockade mig som skådespelare. Utan repliker har man inga kryckor, då gäller det att vara sann mot sig själv.

Det är ju riktigt bra att de belyser det stora problemet med alla containrar som trillar av de stora containerfartygen till havs och vi kan ju bara hoppas att det är en riktigt bra film. Enligt kritikerna i Cannes har J. C. Chandor, som regisserat, verkligen lyckats. Det är hans andra film. Den första var finansdramat ”Margin Call” som kom 2011. 

Det ryktas att filmen kommer att gå upp på nordiska biografer i oktober.

Bakom kulisserna och intervjuer med personerna bakom filmen.

Redford ombordInte helt otippat blir det storm och båten knuffas omkull.

Redford flotteBåten sjunker och Redford försöker överleva i en flotte. Det här är en verklig version av Berättelsen om Pi.

 

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö