Grandezza 30 CA – i gränslandet mellan kabin- och hardtopbåt

Grandezza 30 CA är en sober familjebåt som svävar i gränslandet mellan hardtop- och kabinbåt. Med allt vad det innebär av lyxig och lång båtsäsong.

En båt som gör sig lika bra i stekande sol som under lågsäsong. Det vore förstås eftertraktat på våra breddgrader. Gällande detta har Grandezza 30 CA kommit en bra bit på väg.

Sober familjebåt

Enkelt beskriven är detta en sober familjebåt som svävar i gränslandet mellan hardtop- och kabinbåt med allt vad det innebär av möjligheter. En båt som sålunda badar i sol och frisk luft när man så önskar.

Trivs under lågsäsong

Frågan är ändå om det inte är under vindpinade dagar under lågsäsong som båten utmärker sig mest. Dagar då man gör bäst i att bara dra på värmaren och stänga till nyss nämnda vikdörr och hålla vädret på utsidan.

Bra krut i motorrummet

Oavsett vad så har Grandezza 30 ett skrov som inte skäms för sig. Till detta kommer ett väl utlagt fördäck som håller de elakaste av brottsjöar stångna, även när havet är på sitt allra sämsta humör. Bäst gör sig båten med en Volvo Penta D6 (380 hk) i motorrummet, även om en Volvo Penta D4 (320 hk) också är tänkbar.

Värdig semesterkomfort

I övrigt båten allt som skapar en bra semesterbåt med fyra bra kojplatser som är fördelade på två hytter och möjlighet att bädda ut extra bäddar. Likaså har ribban lagts högt när det gäller pentryt som må se nätt ut. Men som ändå har det som behövs för en värdig semester.

Visas på Allt för sjön

Hamnen fick tillfälle att spana in Aquador 250 HT på båtmässan i Düsseldorf och från och med den 9 mars finns den för allmän beskådan på båtmässan Allt för sjön.

Erbjudande: Skippo Plus 30 dagar + dagsbiljett till Allt för sjön för 220 kr.

Se inslaget!

Fler frestelser på Allt för sjön:
Nya båtar, båtprylar och sportfiske på Allt för sjön
X Shore 1 – hårt prispressad och eldriven familjecruiser
Stockholms Båtsnickeri bygger ny Andunge i mahogny
Glacier 48 – lyxbåt i aluminium visas på Allt för sjön
Fugu 30 – ny tuff svensk RIB för hårda tag
Aquador 250 HT – hardtopbåt för nordiska förhållanden