Här är Bonds nya segelbåt!

Bilar, motorcyklar, motorbåtar och alla möjliga spektakulära fordon går det tretton på dussinet av i James Bond-filmer. Hög tid för en vacker segelbåt med andra ord. Sagt och gjort!

I Bond-filmen No Time To Die som har Sverigepremiär i övermorgon (30 september) rattar Daniel Craig en vacker segelbåt. Något som knappaste hör till vanligheterna i Bond-sammanhang eller i action-filmer över huvud taget för den delen.

Seglat för minsann

Därmed inte sagt att det är första gången som Bond sätter segel. Senast det begav sig var i en Spirit 54 figurerade i Casino Royale från 2006.

Se också:
James Bonds Spirit 54 nu dubbelt så stor
Viksund 007 – Bonds båt i nyproduktion
James Bonds Lotus Esprit-ubåt på auktion

Nu fortsätter Spirit Yachts partnerskap med Bond. Dock med en 46-fotare den här gången.

– Bond-filmerna är en grundpelare i brittisk kultur och vi är hedrade över att fortsätta vårt partnerskap med ett så ikoniskt varumärke, kommenterar Spirit Yachts VD och designchef Sean McMillan.

Spirit 46 beskrivs bäst som en modern klassisk yacht med långa överhäng, flushdäck och slanka linjer. Dessutom utlovas ”utmärkta seglingsegenskaper i upp till 18 knop”.

I den kommande filmen har Bond lämnat aktiv tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica, där hans Spirit 46 har sin hemmahamn i filmen.