Studio ep. 2 – med det mesta av det bästa i båtvärlden!

Sveriges bästa båtprogram levererar ett kraftfullt avsnitt där en Poker Run-båt bjuder på en nära-döden-upplevelse och vi följer upp med intervju, en ny svensk monster-RIB blir till, stora Axopar-utmanaren har premiär och en ny svensk tullkryssare med 2 500 utombordar-hästkrafter ser ljuset. 

I båtprogrammet Studio som produceras i samarbete med Svenska Sjö är vi som vanligt först med det nya, nyttigast med de hetaste tipsen och är därtill ivriga att nosa upp spektakulära händelser i båtvärlden.

Vanligaste skadorna för Svenska fritidsbåtar

Så också denna gång då vi tillsammans med Svenska Sjös skadechef Per Ingberg sorterar upp och varnar för de vanligaste skadeorsakerna till sjöss – och hur man undviker dem.

Nära-döden-upplevelse när seglare kläms i Poker Run-event

Vidare zoomar vi in en nära-döden-upplevelse och intervjuar både föraren av högfartsbåten, den vettskrämde seglaren i den lilla båten samt sjöpolisen.

Så gör du bästa beg-köpet-och 5 000 kr i rabatt

Vi fortsätter raskt vidare till en rejäl genomgång av allt man måste veta för att fynda på begagnatmarknaden tillsammans med proffsen hos Eriksson Marine.

För den som föredrar nytt radar vi upp ett gäng båtnyheter där superfräcka Saxdor 320, Zulu 33 MP och 33R och Angus Marines nya A85 bara är några exempel.

Spännande framtidsbåt från Norge

Vi följer upp förra avsnittets snack om det svenska foilingundret med en norsk satsning inom samma område – det visar sig att den före detta OS-seglaren Petter Mørland Pedersen och hans Lift Ocean har något riktigt lovande på gång.

Allt detta toppat med en ny tullkryssare fån Vector som med sina närmare sexton meters längd och sina femdubbla utombordare (5 x 450 hk) Inte bara ska slå smugglare och tjuvar utan också hela båtvärlden med häpnad.

Detta och mycket mer!

Avsnittet är en timme långt och uppdelat i olika avsnitt.