Han köpte husbåt på Facebook – nu är långbänken äntligen sjösatt

Vi har följt hans galna upptåg förr – inte minst vad gäller husbåten Itty Bitty som nu äntligen står färdig. Vi hänger med Andrew Oswalt bakom AYO Fishing i slutskedet av det snudd på dumdristiga bygget!

AYO Fishing har äntligen lyckats färdigställa sin planande husbåt – ett långbänksprojekt som började på Facebook Marketplace.
AYO Fishing har äntligen lyckats färdigställa sin planande husbåt – ett långbänksprojekt som började på Facebook Marketplace.

Det har varit något av en långbänk. Men två och ett halvt år senare är Andrew Oswalts projekt, husbåten Itty Bitty, äntligen färdigställt. Med det sagt har det gått länge sedan vi sist fick en uppdatering.

Ett medvetet val enligt mannen bakom Youtube-kanalen AYO Fishing.

Köptes via Facebook Marketplace

Bygga på en budget är något av Oswalts signum. Husbåtsprojektet är inte ett undantag. Men sådana åtaganden brukar också resultera i att ett steg framåt ofta för med sig ytterligare två i motsatt riktning. På ”att göra”-listan har allt från en ny interiör till en total ombyggnad av de strukturella elementen i skrovet stått.

Fler galna upptåg

Husbåten är dock inte hans enda projekt. Vi har även tagit rygg på Andrew i renoveringen av en gammal livbåt. något som du kan läsa mer om nedan.

Nu låter vi galenskapen tala för sig själv och lämnar över till AYO Fishing!