Tema udda flytetyg – uppblåsbar husbåt i närbild

En helt vanlig uppblåsbar husbåt med katamaranskrov, utombordare och solceller. Frågor på det? Se videon!

Uppblasbar_husbat
Udda flytetyg – en helt vanlig uppblåsbar husbåt med katamaranskrov, utombordare och solceller. Frågor på det?

Nu han i farten igen – den båttokige Andrew Oswalt från Youtube-kanalen AYO Fishing som köper, bygger, skaffar och blir vid fler båtar än han själv kan hålla reda på. Inte sällan i konflikt med sin fru som anser att livet har annat att erbjuda än bara udda flytetyg.

Fler stolleprov på AYO Fishing:
Budgetprojekt – så bygger du en husbåt av en flotte
Utmaningen – bygg en båt på bara sextio minuter
Från liv- till fiskebåt – extrem hemmarenovering

Även den här gången gäller det ett udda flytetyg. Eller vad sägs om en uppblåsbar husbåt med katamaranskrov, utombordare och solceller?

”Perfekt för familjen”

Eller som en återförsäljare besktiver den:

Electricat 450 är en gummibåt av katamarantyp. Perfekt för familj och vänner – bärbar nog att packas i bagageutrymmet på din bil, bekväm och rymlig när den blåses upp på vattnet.

Den båttokige Andrew Oswalt bakom Youtube-kanalen AYO Fishing köper, bygger, skaffar och blir vid fler knasiga båtar än han kan hålla reda på.

Taket är speciellt designat för solpaneler och antingen sol eller för att ha skugga inne, där kvm utrymme är lämpligt för sex personer som njuter av soliga dagar.

Upp till 6 knop

Med en utombordsmotor på 1 kW kommer Electricat uppblåsbara båtar att nå upp till 6 knop. Den förväntade hastigheten vid körning på solpaneler är 3 knop – hela dagen lång!

Se videon!