Sailing La Vagabonde – premiär med nya 60-fotstrimaranen

De seglar och de driver sin Youtube-kanal. Och de gör det förbaskat bra – så bra att de nu kan segla vidare i en sprillans ny 60-fotstrimaran. Se videon!

Sjosattning_Rapido_Sailing_La_Vagabonde
De seglar och de driver sin Youtube-kanal. Och de gör det alldeles förbaskat bra. Så bra att de nu kan segla vidare i en sprillans ny 60-fotstrimaran.

Kanske är det ett sting av avund. Eller så är vi bara djupt imponerade av drivkraften, talangen och Elayna Carausus och Riley Whitelums starka tro på sin sak. Och som får det att gå deras väg. Som nu till exempel – nu när de står inför sjösättningen av sin sprillans nya 60-fotstrimaran.

Se också:
Kända långseglarna satsar på en 60-fots trimaran
Hamnen listar hetaste långseglarna på Youtube

Trogna följare vet hur det började. Fyra tomma händer och en idé om att det kanske skulle kunna funka? Att leva sin dröm, segla jorden runt och att finansiera det via sponsring och sin Youtube-kanal?

Starka förebilder

Och som de har gjort det. Nu, 90 000 sjömil senare står Elayna Carausu och Riley Whitelum bakom världens största seglande Youtube–kanal med svindlande 1,86 miljoner prenumeranter. Premunenter som alla lever sin dröm genom dem. Och som inget hellre vill än att själva komma till skott.

Dags för sjösättning av det nya hemmet. En Rapido trimaran på 60 fot som kommer att utöka de redan avverkade 90 000 sjömilen i rask takt.

Under tiden har det unga paret också växt till en hel småbarnsfamilj. Ständigt i behov av allt större båtar. Vi kommer in i storyn när det är dags för sjösättning av deras nya hem. 60-fots trimaran och den en vinthund från Rapido som kommer att utöka de redan avverkade 90 000 sjömilen i rask takt.

Se videon!