Quarken 35 Cabin – frisk satsning på sport och komfort

Ett välsvarvat och lättdrivet skrov och en särdeles ljus och luftig interiör. Det är en del av det som utlovas i Quarkens nya flaggskepp som premiärvisas i januari.

Quarken_35_Cabin_inledningsbild
Ett välsvarvat och lättdrivet skrov och en särdeles ljus och luftig interiör. Det är en del av det som utlovas i Quarkens nya flaggskepp som premiärvisas i januari.

Kraftfulla tvärgående steg, ett sylvasst förskepp och ett föredömligt ljus och luftig interiör. Så långt känns Quarken 35 Cabin igen från tidigare modeller. Men med storleken kommer också en invändig rymd som enligt uppgift ska vara något alldeles extra. Inte minst tack vare de många och stora ljusinsläppen.

Allt sammantaget tar Quarken nu klivet till att vara en fullfjädrad bobåt. En båt där den rymliga hytten inte bara erbjuder panoramautsikt utan också blir den naturliga sociala ytan med pentry, matplats och gott om svängrum i övrigt.

Så som det passar för stunden

Till detta kommer en bekväm förpik, ett bra toalettutrymme samt ett akterdäck med modulära lösningar som kan anpassas så som det passar för stunden. Man kan sålunda välja mellan en öppen layout, en eller två akterbänkar eller en wet bar. De manuellt öppningsbara friborden skapar en bra plattform för familj och gäster.

Genom att öppna den stora bakrutan i salongen och dörren i glas kan du kombinera kabinen och akterdäcket till ett stort socialt utrymme. Det stora soldäcket i fören erbjuder extra sittutrymme och är lättillgängligt bakifrån.

40 knop med 2 x 300 hk

Dubbla 300 hästare räcker till en toppfart på väl över 40 knop. Världspremiär på båtmässan i Düsseldorf i januari.