Otrolig båtskrot – ett paradis i jakten på reservdelar

Vi har uppmärksammat Sailing Magic Carpet tidigare och gör det igen. Fattas bara när ett ungt par tar säkra kliv mot sitt stora mål via världens kanske största reservdelslager. Se videon!

Batskrot
Lynden Sailboat Wrecking Yard i Washington är på 60 000 kvadratmeter och har allt vad man kan tänkas behöva av reservdelar till segelbåtar.

Stor målmedvetenhet, skickligt hantverk och en jätteportion ung entusiasm. Lägg därtill välgjorda videor så är det inte konstigt att YouTube-kanalen Sailing Magic Carpet har en trogen och ständigt växande följarskara.

Mer av Sailing Magic Carpet:
Renovering – drömmen om en trygg långfärdsbåt
Livet på Vindö 32 Magic Carpet går vidare

Det hela började med stora äventyr i en liten båt, närmare bestämt en 28 fotare, när det var dags att höja ribban och upptäcka världshaven i en båt som inte sätter några begränsningar.

Sagt och gjort. Det fick bli en Cape George 36 som inhandlades osedd på andra sidan jordklotet. En båt med stora renoveringsbehov.

Vi kommer in i handlingen när paret återupptar renovering efter ett långt uppehåll. Men först ett besök på en minst sagt imponerande stor båtskrot. Lynden Sailboat Wrecking Yard i Washington är på 60 000 kvadratmeter och har allt vad man kan tänkas behöva av delar till renovering av segelbåtar.

Häng med!