Dramatiska scener i SailGP när USA kapsejsar sin F50

Dramatiska scener utspelade sig under träningssessionerna inför SailGP i Bermuda. Detta när det amerikanska laget strax före en rundning hamnade på fel köl.

I helgen går SailGP-tävlingarna i Bermuda av stapeln men dramatiken har inte låtit vänta. Redan i den tredje träningsomgången råkade det amerikanska laget med Taylor Canfield vid rodret ut för en rejäl krasch med sin F50.

I kapsejsningen missade vingen på den amerikanska båten med nöd och näppe såväl Emirates GBR som Nyzeeländarna. Besättningen ombord på båten från staterna blev emellertid rejält blöta och fick sannolikt ett och annat blåmärke på köpet.

I toppen av artikeln kan ni se den dramatiska kapsejsningen. Här kan ni se lördagens livesändning som startar klockan 18.

Ingen kom till skada

Även om bilderna i klippet ser väldigt dramatiska ut kan vi försäkra att ingen kommit till allvarlig skada och att man går vidare med planerna att delta i seglingarna under lördagen och söndagen.

Det är dessutom en spännande del av tävlingarna som man nu ger sig in i. Med endast tre återstående deltävlingar har sex av de tio deltagande lagen chans att säkra en pallplats.