Collin Furze – nytt rekord i knäppa flytetyg

Uppfinnaren, Youtubern, stuntmannen och filmskaparen Collin Furze bygger gärna sina egna knäppa flytetyg. Så också denna gång  och frågan är om inte ”Screw Tank” tar priset. Häng med!

Collin_Firze_galet_flytetyg
Uppfinnaren, Youtubern, stuntmannen och filmskaparen Collin Furze bygger gärna sina egna knäppa flytetyg och frågan när om inte detta tar priset. Häng med!

Geni eller stolle? Det har vi frågat oss förr utan att bli klokare och även denna gång går vi bet. Däremot kan vi slå fast att uppfinnaren, Youtubern, stuntmannen och filmskaparen Collin Furze har en energi samt en drivkraft som vida överstiger genomsnittet.

Mer från Collin Furze:
Paddel med elmotor – genialt eller stolligt?

Till detta kommer ett sätt att tänka utanför boxen som imponerar. På listan över mer och mindre lyckade projekt noteras bland annat en bunker under sin tomt. men också en trehjuling med raketmotor, hydrauliska skor, svävare och eldsprutande gitarrer. För att nämna en del.

Sjövild underhållning

Den som efterlyser tydliga instruktionsvideor lim hur man kan konstruera udda flytetyg får leta vidare. Här är syftet bara att underhålla. Det samt att inspirera följarna av den egna Youtube-kanalen colinfurze till egna kreativa projekt.

Geni eller stolle? Oavsett vad så är Collin Furze underhållande. 

Idel knäppa uppfinningar

Colin Peter Furze föddes 1979, är från Stamford, Lincolnshire, England. Han lämnade skolan tidigt för att bli rörmokare. En kunskap som han har använt för att bygga många okonventionella prylar. Bland annat en hoverbike, en “dödsmur”, en jetdriven motorcykel och världens snabbaste, barnvagn och mycket mer. Allt omsorgsfullt och skickligt dokumenterat på Youtube.

Personligt rekord?

Av allt konstruktioner som han har på sin meritlista undrar vi dock om inte denna ”Screw Tank” är den knäppaste och påhitt sätt mest geniala.

Se videon!