Båtmässan i Göteborg – båtar och dyksport under samma tak

Trehundra båtar, flera världspremiärer och ett späckat scenprogram med bland andra Mikkey Dee, Sven Yrvind och undervattensfotografen Klas Malmberg. Det är en del av allt som bjuds på båtmässan i Göteborg.

Batmassa-Goteborg-2024 kopia
Båtmässan i Göteborg drar igång den 3 februari.

Den 3 februari drar den igång – årets upplaga av Båtmässan i Göteborg. Ett arrangemang som kommer med löfte om inte mindre än 30 världs- eller skandinavienpremiärer. Till detta utlovas ett späckat scenprogram med Mikkey Dee, Sven Yrvind och undervattensfotografen Klas Malmberg i spetsen. Scenprogrammet i sin helhet här.

Se också artikeln inför Båtmässan Allt för sjön i Stockholm som öppnar den 7 mars.

För trogna Hamnen-följare är mycket av det som utannonseras som nya båtar redan bekant. Dit hör bland annat Navans, Micores, Axopars senaste skapelser som redan har figurerat här på Hamnen. För att nämna några premiärer på mässan. Vidare utlovas nyheter från Galeon, Sting och Nordkapp.

Dykmässan arrangeras parallellt den sista helgen ( 9–11 februari).

På djupet

Ett färskt grepp för att bredda utbudet är DykMässan som arrangeras parallellt med Båtmässans sista helg, 9-11 februari. Båtmässan och DykMässan kommer sålunda att fungera som vara separata mässor i olika mässhallar. Dock med möjligheten att passera fritt mellan mässorna.

Båtmässan pågår den 3-11 februari (Dykmässan 9–11 februari).