Anytec 800R – god för 60 knop med 500 hk

”Brutal prestanda, eleganta detaljer och oöverträffad prestanda i alla vatten.” Så lyder Anytecs egna ord om nya Anytec 800R.

Anytec_800R_inledningsbild
”Brutal prestanda, eleganta detaljer och oöverträffad prestanda och i alla vatten.” Så lyder Anytecs egna ord om nya Anytec 800R.

”Oöverträffad prestanda i alla vatten.” Det är vad som utlovas i Anytec senaste nyhet som premiärvisas under den pågående flytande båtmässan Allt på sjön. Men det stannar inte där då Anytec 800R, som den heter, också kommer ”med detaljer som utformats för ett båtliv utan begränsningar”.

Nygammal design

Utan att veta säkert gissar vi att det är formuleringar som kommer från en taggad marknadsavdelning. Klart är däremot att detta är ett tydligt steg tillbaks till den gamla designen, så som vi minns den i begynnelsen av Anytecs resa. Eller som en redaktionsmedlem valde att uttrycka det:

– Snacka om att gå tillbaka till gamla designen. Copy paste och uppskalning av tidigare modeller.

Nya Anytec 800 R kommer med en diger utrustningslista.

Påkostad utrustning

Klart är också att 800R kommer med en ambitiös utrustningslistan där heltäckande kapell, targabåge, navigationsutrustning från Simrad, automatiska trimplan från Zipwake, hydraulstyrning och påkostade fjädrande stolar bara är några exempel. Oklart är dock vad som ingår som standard och vad som kostar extra.

500 hk och 60 knop

Med 500 hästkrafter på akterspegeln ska man kunna räkna med en toppfart på 60 knop.

Texten uppdateras i takt med att Hamnen kommer över mer information.