Admirals Tender - för lyxiga dagsturer

Hann du inte se den på Scandinvaian Boat Show kommer här en presentation av Admirals Tender. Det är en lyxig båtturs-båt, med influenser från både bohus-snipan och New York Yacht Clubs tender båtar, ritad av en holländare.

Pring Marine, Västra Frölunda har skrivit följande pressmeddelande:

Admirals Tender är en motorbåt, som är framtagen med fokus på en komfortabel och lustfylld båttur med familj och vänner. Båten har en exklusiv stil och är full av innovationer, komfort och ger en speciell fartupplevelse.

Pring Marin introducerar nu i samarbete med Holländska Superior Yachts, Admirals Tender i Sverige och Norge

Superior Yachts är en internationell maringrupp med fokus på att erbjuda innovativa båtar med överlägsen kvalitet, modern konstruktion och en tidlös design.

Admirals Tender är designad av välkända Van de Stadt Design. Skrovet är ritat för att ge minimalt motstånd och en bekväm, sjöduglig och energisnål gång. Inredningen är anpassad för umgänge och trivsel. Det finns även toalett och övernattningsmöjlighet för två. En rejäl sprayhood ger skydd för regn och vind.

Motoralternativen är 55 eller 110hk Yanmar diesel med rak axel. Fart mellan 15 och 28 knop beroende på motoralternativ.

Admirals Tender byggs av Composite Marine i samarbete med Green Marine UK, kända för att ha byggt bla Ericssons VO 70 och Assa Abloys VO 60. Skroven vakuuminjiceras för att bli lätta, starka och styva.

Baspris för Admirals Tender med 55 hk Yamnardiesel: 825 000 kr inkl. moms,

Fakta Admirals Tender

Löa 8,50 m
Lvl 8,32 m
Bredd 2,50 m
Djup 0,60 m
Vikt 1,80 t
CE cert Kategori C

Motor Yanmar D 55/75/110 hp

 

 

För mer information:PRING MARINE
Bo Johnson +46 31 760 29 15
Pelle Fälth +46 736 504 404

www.pringmarine.se