X-Power 33 Outboard – premiär på båtmässan i Marstrand

Kritikerrosade X-Power 33C med inombordare får nu en uppföljare på samma grundrecept men med dubbla utombordare. Se det sponsrade inslaget!

Spektakulär design, kompromisslös kvalitet, utmärkt prestanda, hög säkerhetsnivå och användarvänlighet, imponerande bränsleekonomi och en skrovdesign signerad svenska Petestep. Det är vad som utlovades i X-Power 33C (se test). Nu kommer uppföljaren som bygger på samma grundrecept.

Jämför på Marstrand Motorboat Show

Vilken  som är att föredra har man en gyllene chans att skapa sig en uppfattning om på världspremiären på Marstrand Motorboat Show den 26-28 augusti. En poäng med 2 x 300 hk på akterspegeln istället för en inombordare är dock mer plats i sittbrunnen samt en smidigare landstigning på långgrunda stränder.

Bygger på Petestep

Allt detta är ett resultat av att det anrika segelbåtvarvet X-Yachts gjorde slag i saken att börja bygga motorbåtar. Allt med det hyllade och beprövade skrovkonceptet Petestep som grund.

Fram växte sålunda denna skönhet som, precis som man hade hoppats, vidare sig vara snål, tyst och effektiv som man hade hoppats gällande sjöegenskaperna.

Snitsiga finesser

Till detta har man naturligtvis dragit nytta av nytta av sin gedigna kunskap när det gäller inrednings-snickerer och gjort det med den äran. Vidare har man på ett sinnrikt sätt begåvat båten med detaljer och finesser som både förvånar och imponerar.

Faktum är att en rundvandring ombord blir något av en wow-upplevelse där små och stora snitsiga finesser avlöser varandra. Det är med andra ord uppenbart att X-yachts har blandat stor erfarenhet med stor uppfinningsrikedom.

Se inslaget!