Skippo testar

Sealine 335 – putsad, strikt och luftig!

Sealine som en gång i tiden stod för de rundaste av runda former har gjort helt om med en särdeles rak, strikt och proper formgivning. Sealine 335 är inget undantag. Se testen!

Sealine 335 ersätter föregångaren Sealine 330 är ingenting mindre än ett frosseri i ljus, luftig, rak och enkel design. Speciellt utmärkande är de många ljusinsläppen i form av många och stora fönster som, tillsammans med den ljusa inredningen, ger ett luftigt intryck.

Rymlig och luftig som få

Som om inte det vore nog så har man kryddat anrättningen med dörrar, luckor och åter luckor som alla döljer ett välkommet styvutrymme eller någon annan finess.

Så långt frid och fröjd, men vid en närmare granskning framstår inte alla lösningar som helt genomtänkta. Ta bara toalettutrymmet som kräver en speciell teknik samt ett besök i duschutrymmet för att man ska komma åt handfatet.

Lyckat och mindre lyckat

Så fortsätter det med mer och mindre – inte sällan det senare – lyckade lösningar ända tills det är dags för Hamnens utsände att kasta loss då frekvensen av överraskningar, såväl positiva som negativa, avtar.

Dubbelt eller singel – det är frågan

2 x Volvo Penta D3 räcker till en toppfart på 33 knop och en angenäm marschfart på 26 och på köpet får man joystick-styrning som gör manövreringen i trånga hamnar till en barnlek.

Men frågan är om inte en ensam Volvo D6 i motorrummet ändå skulle vara att föredra?

Se testen där vi kör en välutrustad modell för 4 719 000 kronor med dubbla Volvo Penta D3.

Se mer hos internationella Sealine eller hos svenska återförsäljaren av Sealine.

Äger du en Sealine C335?

Dela med dig av din åsikt för att hjälpa andra!