Skippo testar

Sea Ray SLX 400 – partybåt för tio miljoner!

En riktig partybåt ska ha många sittplatser, högtalare, drinkhållare, och solbäddar men också utedusch och utekök. I det här fallet är det kanske ändå det utfällbara ”verandadäcket” som smäller högst. Se testen!

Verandadäck är något som varje inbiten båtägare vet vad det är – eller så inte. Snarare är det ett begrepp som Skippos reportrar kommer på i stunden, så som man måste när man testar en innovativ båt med idel nya finesser.

Idel finesser

Häng med ombord på Sea Ray SLX 400 som är en stabil grund för party. Fattas bara då den kostar från tio miljoner kronor – med betoning på från. Sedan bör båten också utrustas med extra 22 kWh-batteri, gyrostabilisator, joy-stick-manövrering och en lång rad andra extratillbehör innan den blir kommer upp i sitt verkliga esse.

Dyra svall

Om man sedan nöjer sig med standardmontaget, dubbla bensin V8:or (2 x 430 hk), så har man en partyplattform som kommer upp  i 39 knop med wakeboard-vänliga svall till hutlösa bränslekostnader.

Mest imponerar ytorna och planlösningen med de många special-lösningarna som tillåter upp till 22 personer att sitta ner – samtidigt.

Se testen!