Diva 35 – den kluriga familjesegelbåten

Hamnen.se med Gustav Morin och Claes Olivecrona genomför tillsammans med båtprofilen Magnus Woxén båttester och allmänna upplevelse- och informationsinslag i vår Playkanal. Denna gång har vi testat en Diva 35.

Gäster kommer också att bjudas in. bl.a. Peter Gustafsson som driver seglingsbloggen Blur. Peters provseglade t ex First 30, ett reportage som du kan läsa här på Hamnen.se.

Syftet är att skapa underhållning med hjälp av ny teknik och med webben som oöverträffad distributionskanal. Programmen kommer att göras i ett format som passar youtube, bloggar, forum och portaler. Det är avsnitt på 3 – 8 minuter som kan läggas ihop eller fungera enskilt. Inslagen ska vara underhållande snarare än konsumentkritiska, tonen ska vara lättsam och humoristisk men ändå seriös. Vi kallar programmen för båtpresentationer istället för tester men vi kommer naturligtvis att ge våra personliga synpunkter på båtarna ändå. Under hösten kommer vi att göra 3-4 segelbåtar och lika många motorbåtar.

Gustav Morin är känd från redaktörskap på Båtnytt, programledare för Båtmagasinet på TV8 samt för sin insats som mediaman i Volvo Ocean Race, ombord på Ericsson 3.

Magnus Woxén är en av Sveriges mest rutinerade seglare med fyra Volvo Ocean Race i ryggen och han är en av tre svenskar som är aktuella för nästa race. Han har också deltagit i många tv-produktioner.

Claes Olivecrona har gedigen båtbakgrund och är grundare av Hamnen.se.

Äger du en Diva 35?

Dela med dig av din åsikt för att hjälpa andra!