Studio ep.5 – dags att vårrusta!

Båtsuget är enormt men vi hjälper er att fatta sansade beslut vid köp och försäljning och ser till att ni prioriterar rätt inför sjösättningen. Därtill nya båtar, tillbehör och filmtips.

Sveriges bästa men också enda båtprogram tågar vidare och nu när is och snö tinat och töat bort i större delen av landet är det dags att ta sig an vårrustningen.

Tillsammans med Svenska Sjö ger vi oss ut i båtklubbarna och hör vad båtfolket sysslar med. Det blir alltifrån fernissa och gardinfix på en gammal Tiedermankrysssarre från 1957 till roderutveckling på en äldre X-Yacht. Och det mesta däremellan.

Ny Norsk RIB

Nordkapp pumpar luft och sjösätter sin nya serie Airborne som ska ta märket till nya höjder och erbjuda en RIB optimerad för Skandinavien. Vi analyserar.

En hel mansvärld sätts på plats i Netflix-dokumentär

Det blir också motvind och historiska vingslag som sträcker sig till 1989 när unga Tracy Edwards mot alla odds drog ihop en helt kvinnlig besättning och satte en hel mansvärld på plats i Whitbread Round the World Race.

Bojfest i vackra vikar

Svenska Sjö delger en stor nyhet där de ger alla sina försäkringstagare tillgång till vackra och säkra vikar!

Båtbaronens bästa tips inför vårrustningen

Båtbaronen må ha sålt sitt varv men han sysselsätter sig med att ta hand om sina egna fyra båtar som består av en snabb Segmo 31, en liten och en stor träsegelbåt och en 44-fots långseglar i plats. Med dessa skönheter i sin ägo och 45 år i båtbranschen bakom sig vågar han sig på att tipsa om det mesta inom båtlivet och den här gången behandlar vi ämnet vårrustning.