Renoveringen av Tally Ho – fantastiska träbåten sjösatt!

Ett långt och spännande renoveringsarbete närmar sig slutet och det är dags för sjösättning av den 111 år gamla den segeljakten Tally Ho. Se videon!

Tally-Ho-Sjösättning
Den ung och driftiga båtbyggaren Leo Sampson Goolden går i mål med sitt omfattande renoveringsprojekt av segeljakten Tally Ho.

Skippo har gjort nedslag med jämna mellanrum och sett projektet framskrida. En på många sätt fantastisk process där unga Leo Sampson Goolden har lagt ner hela sin själ i renoveringen av den gamla nu den 111 år gamla den segeljakten Tally Ho.

Under resans gång kom projektet att locka allt fler nyfikna varav fler än vad Leo hade vågat hoppas på också kom att bidra med allt från goda råd, kunskap samt ren och skär arbetskraft.

Vi har sett när jakten har fått nya spant och skrovplankor och vi har sett rusiga framgångar, tunga bakslag och allt däremellan. Allt med början när Leo var tvungen att bygga ett skjul för sin verksamhet. Bara en sådan sak.

Dags för alla omfattande renoveringars verkliga höjdpunkt – sjösättningen!

I denna video börjar han inte bara skönja målet utan når också alla omfattande renoveringars verkliga höjdpunkt – sjösättningen. I gamla goda vänners lag – men också med nyvunna diton.

Se videon!