Prestigematch – billigaste mot dyraste elsnurran

Ett långt och tidvis ansträngt förhållande med allehanda elutombordare har nu lett fram till denna prestigematch. Den dyraste mot den billigaste elsnurran som kan köpas på Amazon. Se videon!

Billig-dyr-elsnurra
Sikta på något billigt eller satsa på något dyrt? Det är frågan som nu ska få ett svar.

En föga vetenskaplig test – det ska erkännas. Dessutom går det åt mycket tid åt fiske i den grumligaste av sjöar man kan tänka sig. Den som är rustad med en skaplig portion tålamod får dock ändå en fingervisning om hur Amazons billigaste respektive dyraste elsnurra står sig mot varandra.

Den som bjuder på showen är den befriande prestigelösa Youtube-kanalen AYO Fishing och testobjekten för dagen är väletablerade Torqeedo med modellbeteckningen 1103. Pris 4121 dollar + frakt.

I andra ringhörnan har vi en avsevärt mindre känd elsnurra som säljs under namnet Epamic – modellbeteckning oklar. Pris 426 dollar + frakt.

Billigt kan bli dyrt

Efter många avsteg från ämnet lyckas man till slut vaska fram några omdömen. Som exempel kan nämnas att den dyrare motorn känns solid och pålitlig samt att den jobbar väldigt tyst. Därtill uppskattas det behändiga batteriet.

Dyr mot billig elutombordare gör upp mot varandra. Och ja – det finns en solklar vinnare.

Den billiga motorn imponerar desto mindre. Speciellt som den i slutänden blir lika dyr som sin konkurrent.

Se videon!