Över Atlanten – Klabbe Nylöf om spelet bakom kulisserna

Starkaste, värsta och bästa minnet från äventyret? Fanns det någon back-up-plan vid kris? Vad fick vi aldrig se i rutan? Hamnen har pratat med skeppare Klas ”Klabbe” Nylöf om spelet bakom kulisserna.

Mindre båt och tuffare tag. Det är vad som utlovas i den kommande säsongen av Över Atlanten. I övrigt tiger produktionsbolaget som muren gällande ställningar, förhållanden, skandaler och annat som vi kommer att bjudas på i höst.

Se också:
Nya kändisar och ny skeppare har kastat loss Över Atlanten
Över Atlanten – ny säsong, mindre båt och tuffare upplägg

Vi vänder oss sålunda till förra säsongens skeppare, Klas ”Klabbe” Nylöf, i jakt på ”det där som aldrig visades i rutan”. Vilket är hans härligaste minne från äventyret? Vad har man för back-up-plan om något allvarligt skulle hända ombord? Varför blev en tappad segelsäck en av de mest dramatiska upplevelserna? Vad är regel nummer ett ombord – det där som är absolut förbjudet? Och så till sist – vilket är Klabbes värsta minne från seglatsen?

Se inslaget!

Följande personer ingick i Klas ”Klabbe” Nylöfs besättning:
Skådespelaren Eva Röse, programledaren Jessica Almenäs, kocken Paul Svensson, komikern Özz Nujen, företagaren och f d fotbollsspelaren Anders Limpar, och artisten och programledaren Marko “Markoolio” Lehtosalo.

Följande personer ingår i Gurra Krantz i den kommande säsongen:
Dansprofilen Ann Wilson, artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand, skådespelaren Linus Wahlgren och före detta fotbollsspelaren Kenneth Andersson.

Den nya säsongen av Över Atlanten drar igång på discovery+ och i Kanal 5 senare i år.