First 36 – legendaren har fått en uppföljare

Den kritikerrosade snabbseglaren First 36.7 har fått en lovande uppföljare som ska vara lite av en cruiser och mycket av en racer i ett och samma paket. Se inslaget!

Modern, lätt, sportig, lätthanterlig med liten besättning samt finurlig på mer än ett sätt. Det är bara några av de lovord som First 36 får. Men så har designteamet bakom båten också gjort allt för att inte bara hålla jämna steg med – utan också vida överträffa föregångaren First 36.7.

Mångsidigt användande

Till de redan uppräknad egenskaperna kommer också ett särdeles brett skrov, dubbla roder, reslig rigg, chines samt ett modulsystem som gör att båten han anpassas mellan för lata och soliga dagar till sjöss eller för brinnande krig på kappseglingsbanan – så som det passar för stunden.

Finurliga franska finesser

Vidare kan First 36 toppmodern och full av finurliga franska finesser där bland annat inredningen är befriande anpassningsbar för olika behov.

Ombonat spartansk

Sist men inte minst bjuder detta inslag på ett uttryck som man heller hör varje dag. Nya First 36 är helt enkelt ”ombonat spartansk” – vad nu i hela båtvärlden det kan tänkas betyda.

Se inslaget!