Digitala båtmässan – del 5

Klassisk snipmodell i 23 knop, elbåtar av alla slag, tips inför begköpet och alla instrument i klockan. Nytt från Saxdor, Nord Star och tech-talk med Mercury. Häng med i ett späckat mässprogram!

Den digitala båtmässan fortsätter och det med ytterligare ett fullspäckat program där Nylunds Boathouse visar hela Nord Stars sortiment, där bland annat en väldigt tufft utformad 36-fotare i helsvart kostym, både in- och utvändigt platsar.

Eldrift på framfart

KGK Motor som är generalagenter för världens största leverantör av elektriska lösningar till fritidsbåtar – Torqeedo – berättar hur det går med försäljningen, vad som händer på teknikfronten och om en ny elektrisk rib som förväntas landa i Sverige nästa säsong.

Överlägsen elförsörjning

Mastervolt leverar el-lösningar till alltifrån brandbilar till food trucks men har också försett Volvo Ocean Race-flottan med batterier och allt annat som krävs för effektiv och pålitlig elförsörjning. I Studio digitala båtmässan fokuserar vi på deras litiumlösning och visar hur en optimerad fritidsbåt kan se ut under skalet.

Lyxbåt till lågt pris

Seacastle är fullservicevarvet på Lidingö som lyckats få exklusiv rätt att sälja nya finska fullbloden från Saxdor där en ny 32-fotare snart presenteras.

Tekniken bakom kraften

Mercury satsar vidare på utombordare och kom för en tid sedan med två uppseendeväckande motorfamiljer med V6 och V8. I digitala båtmässan berättar Per Törnell om tekniken som ligger bakom framgången.

Svensk snipvariant i 23 knop

För dem som gillar att åka långsamt, snålt och behagligt och samtidigt kunna sitta behagligt tillsammans med ett gäng vänner, så har en snipa varit rätt båttyp i flera decennier. Swecomarin presenterar två modeller där den ena skiljer sig från mängden genom att gå fint i hela registret från 0-23 knop!

Se alla båtar och prylar som ställer ut på Digitala båtmässan.