Årets hetaste nyheter inför Sveriges största båtmässa

Allt för sjön drar igång och vi rapporterar om mässans hetaste segelbåtar – som det satsas på rejält i år – samt motorer, motorbåtar och om en smått vansinnig uppvisning på temat vattensport. 

 

På årets båtmässa Allt för sjön så tar segelbåtarna revansch. Det blir bland annat Sverigepremiär för en ny innovativ cruiser i form av Jeanneau Sun Odyssey 440 med ”walk around, samt för Najads nya ”mini superyacht”.

Hallberg-Rassy kommer med sitt smycke på 44 fot och som kontrast visar Far East en ny fartig 19-fotare till rimliga pengar. 

För dem som inte är sugna på att köpa nytt utan istället få fart på sin nuvarande segelbåt så rekommnederar vi en sväng förbi Patrik Forsgrens First 36.7. Patrik och hans besättning har vunnit otaliga race och ställer nu ut sin extremt vältrimmade kölbåt för att visa handfasta knep på hur man får fart på en kölbåt.

Såklart finns även många nyheter på motorbåtsfronten. Alltifrån extrema RIB:ar med världens största bensin-utombordare till norsk-amerikanska Nor-Tech med 4 x 400 Mercury! 

Men mest spektakulärt lär det bli i den enorma vattenbassängen där det går att åka wakeboard, segla optimistjolle och utöva det mesta som inkluderar vattensport. Det mest vansinnga inkluderar en så kallad flyboard!

Se inslaget där vi berättar mer!