Allt på Sjön – stor satsning på helgens båtmässa

Mycket pekar, enligt Mats Eriksson vd på Sweboat, på att den flytande båtutställningen ”Allt på sjön” i Gustavsberg nu i helgen blir något utöver det vanliga. Se inslaget!

Efter två år i pandemi-träsket slår nu den flytande båtutställningen ”Allt på sjön” i Gustavsberg upp portarna igen med allt vad det innebär av mäss-abstinens och uppdämda båtbehov som ska få sitt.

Plats för fler

I skrivande stund håller man som bäst på med att utöka utställningen med plats för ännu fler än de 210 båtar som redan är inbokade. Till detta kommer också ett 60-tal utställare av båttillbehör och andra kringaktiviteter i direkt anslutning till bryggorna. Enligt ryktet ska det också vara upplagt för för höstfynd när det gäller båttillbehör.

Se fler videoinslag där vi berättar mer om de hetaste båtarna som ställer ut på båtmässan Allt på sjön:
Nord Star 33+ Cruiser – bekväm familjebåt i tuff kostym
Marex 330 Scandinavia – välanpassad så in i Norden
Quarken 27 Cabin – utmanaren från Finska Österbotten
Allt på Sjön – frosseri i tuffa hyttbåtar
Det våras för segelbåtarna på Allt på Sjön

Prova på!

Nyinvigda besökare som är sugna på att provköra båt gör också rätt i att besöka Navigationsgruppen som har en väl synlig monter samt ett urval båtar för utlåning.

Inte bara båt

Den som till äventyrs inte tycker att båtar är allt kan smita iväg till porslinsmuset, till en restaurang, ett café eller till något annat som kan tänkas locka denna helg då Gustavsberg är på sitt allra gästvänligaste humör.

Som vanligt gäller fri parkering och fritt inträde när det är båtfest i Gustavsberg.