Zodiac Medline 6.8 – den solstänkta ovädersbåten

Sjösäker, stabil, pålitlig och komfortabel. Inget konstigt så långt då detta gäller de flesta RIB:ar. Men så har Zodiac Medline 6.8 också en flärdig sida.

RIB:ens uppenbara fördelar är väl kända. Den mest utmärkande torde vara att den klyver vågorna med en vass V-botten mycket effektivt utan att den för den skull är rank.

Form och finess

Med denna stabila grund har Zodiac Medline 6.8 sedan tillåtits att blomma ute och bli temperamentsfull, kvick och på alla sätt frestande solskensracer som inte skäms för sig vid paradbryggan i gästhamnen.

Med 250 hk på akterspegeln har man sedan kraften och sjöegenskaperna som gör att man kan kasta loss i förhållanden då andra båtar med fördel ligger kvar i skydd bakom hamnpirarna.

Plats för fjorton

Utmärkande är också båtens sinnrika inredningslayout som gör detta till en svårslagen transportbåt men också en fantastisk plattform för äventyr med familjen eller kompisgänget. Med plats och kapacitet för hela 14 (!) personer ombord är det faktiskt tänkbart att ta med alla samtidigt.

Sist men inte minst har Zodiac Medline 6.8 ytterligare några ess i rockärmen med sin rejäla U-soffa/solbädd och sin enkla passage mellan sittbrunnen och badbryggan samt en interiör och en förarplats som tyder på att ergonomi och komfort har fått hög prioritet.

Om U-soffan/solbädden i aktern inte skulle räcka till så finns det ytterligare en rejäl solbädd i fören.

Utrusta som du vill

Zodiac Medline 6.8 som, är väl utrustad från grunden, kan också lång rad extra frestelser. Något som blir uppenbart när man förlorar sig bland färgsättningar, motorstyrkor, vattenskidbågar, ljudsystem, ankarspel, kylboxar, bordsarrangemang och gudvetvad i deras konfigurator.

 

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö