Yamaha Center – med egen båtmässa och otroliga kampanjpriser

Över 60 båtar fördelade på 5 800 kvadratmeter. Därtill serviceverkstad och tillbehörsbutik med allt vad man kan tänka sig av båtprylar och reservdelar till båt. Det gör Yamaha Center i Haninge till Europas största Yamaha-anläggning.

Avsikten är uppenbar. På Yamaha Center i Haninge ska man som kund få känslan av att vara på en båtmässa när man kryssar mellan båtarna. Till skillnad från båtmässor över lag så har man dock uteslutande satsat på de mest kritikerrosade båtmärkena som båtbranschen kan uppbringa. Båtmärken där Quarken, Marex och Yamarin är tre lysande exempel.

Listan kan sedan fyllas på med Buster, Finnmaster, Husky, Jeanneau, Linder och Yamaha vattenskotrar. Och för all del – även Yamahas motorcykelprogram, ATV (fyrhjulingar) och side by side-maskiner. Motorcykeltillbehör, med kläder och hjälmar för landsväg och crossbana.

Alert och båtkunnig personal

Som besökare är man alltså fri att känna, klämma provsitta och botanisera. Allt medan personalen, som verkligen kan sin sak, står beredd att ge vägledning i det enorma utbudet. Vilken båt passar mina behov? Vilken propeller är bäst om jag ofta kör tungt lastad? Vilket ankare gäller för Stockholms mellanskärgård?

Till detta erbjuds full service när det gäller montering av allt från bogpropeller till ankarspel. Likaså kan du snabbt och förmånligt byta in din gamla båt när suget att köpa en ny blir allt för påträngande.

Heta båtmärken i Haninge

Bland de heta nyheterna noteras bland annat Quarken 27 Cabin som är en genuin och hårdhudad allvädersbåt på utsidan. Men som på insidan har allt som skapar en första klassens bekväm bobåt. Den har också en frestande systermodell i den öppna varianten Quarken 27 (utan tilläggsbeteckningen ”Cabin”)

Ytterligare en tuffing är Yamarin 67 DC som med hela sitt väsen bevisar att egenskaperna ”temperamentsfull sportbåt” och ”praktisk weekender för familjen” faktiskt kan kombineras i ett och samma flytetyg.

Marex – en Nordisk båtsuccé

Sist men inte minst passar vi på att nämna Marex 330 Scandinavia som helt uppenbart är konstruerad av någon som har tänkt både ett och två varv extra. Ta bara en sådan sak som de trygga gångegenskaperna, den ljusa inredningen och de många nordenanpassade lösningarna. Eller ta för all del kapellet som är den smartaste lösningen som skådats på länge – kanske någonsin.

Så långt stora ord – men likväl bara ord. Därför är uppmaningen att besöka Yamaha Center i Haninge – eller i Danderyd för den delen – som till skillnad från traditionella båtmässor har öppet året runt.

Se videoinslaget!

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö