Tillfälle: Bli lyxjaktsägare för priset av en tvårumslägenhet

Letar du efter en 60-fots flytande dröm till ett överkomligt pris? Då är kanske lyxjakten Mio något för dig! Som permanent bostad på sjön, sommarbostad eller för en långtur längsmed Sveriges, eller varför inte Europas kust?

Ombord på Mio, en Montefino Wide Body 64 från 1991, lär inte ens den mest kräsna hitta något att klaga på. Med en boendeyta som motsvarar en bättre färdigmöblerad fyrarumslägenhet, inklusive balkong och takterrass kan du verkligen känna dig som hemma.

Med de löpande uppdateringarna kan du dessutom vänta dig ett tämligen underhållsfritt lyxjaktsägande. Här fungerar allt som det ska så att du bara kan kliva ombord och börja ditt nya liv på vattnet.

Så surfa in på Navark Yacht Brokers och bli lyxjaktsägare för priset av en tvårumslägenhet i Stockholm!

Generös utrustningslista

De tidigare ägarna har kostat på flytetyget vad gäller utrustning. Även om båten är från 1991 är det knappast något som märkts när man stiger ombord. Här hittar vi nämligen ett komplett navigationssystem från Garmin, inverter, tre batteriladdare, luftvärmepump och mycket, mycket mer.

Så sent som 2022 drogs ny el ombord på båten och en ny elcentral installerades.

Köket är en fröjd att arbeta i med sina två spishällar, dubbla kylar, frys, en kombinerad mikro och ugn samt diskmaskin. Samtliga vitvaror byttes dessutom för knappa fem år sedan.

Men vad vore en lyxjakt utan vinkyl och tvättmaskin?

Ägarhytten bjuder förutom på separat dusch och badrum även på en jacuzzi!

Motorer och system har gåtts över löpande och så sent som 2020 lades ny Flexiteak på hela däcket.

Nu har du chansen att bli lyxjaktsägare – ta kontakt med Navark Yacht Brokers!