Seacastle – bäddar för smidiga och trygga båtaffärer

Seacastle på Lidingö har som mål att erbjuda marknadens bästa service när det gäller att köpa och sälja båt – såväl nytt som begagnat.
Nu har de ett svårslaget erbjudande. 

Smidigt, tryggt och komplett. Det är ledorden som Lidingöbaserade Seacastle jobbar efter vid båtförsäljning. De erbjuder nya båtar av varumärkena Saxdor, XO, Capelli, Hwila och Viggo.  För den som gillar vattenskotrar har de modeller från Kawasaki.

Rabatt på 25 000 kr för dem som vill sälja sin båt!

Men Seacastle har också väldigt bra utbud av begagnade båtar. Just nu har de ett otroligt fördelaktigt erbjudande till alla som vill sälja sin båt, men som gärna slipper allt arbete som en lyckad försäljning kräver.

Erbjudandet heter  ”säljklar” och kostar i vanliga fall upp till 25 000 kr.  Men under mars, april och maj 2022 erbjuds det utan extra kostnad till alla nya båtförmedlingskunder.

I korthet ingår detta i paketet ”säljklar”:

 • Upptagning och bottentvätt med högtryck
 • Tvätt av vattenlinje och hela båten med vaxschampo
 • Invändig tvätt
 • Lätt polering
 • Teakrengöring
 • Varudeklaration

Under kampanjperioden ingår även värdering och hämtning av sjösatt båt inom Stockholm. Det här är verkligen ett gyllene tillfälle för alla som går i båtbytartankar att på ett smidigt sätt få ut sin båt på marknaden – i toppskick och med maximal trygghet för både säljare och köpare.

Trygghetsförsäkring i två år – inklusive maskinell utrustning

Tillsammans med Pantaenius båtförsäkring har Seacastle tagit fram en unik trygghetsförsäkring som gäller i hela två år efter köpet. Utöver den vanliga försäkringen som tecknas hos Pantaenius får köparen också ett utökat skydd på den maskinella utrustningen.

Seacastles servicevarv

Seacastle är inte bara en handlare utan man får som kund också ta del av deras kompletta varvskompetens med alltifrån service och sjösättning till vinterförvaring. De är auktoriserade för motorservice av Mercury, Suzuki och Kawasaki men erbjuder det mesta som krävs för att hålla en båt i topptrim.

Se videon ovan och besök Seacastle för mer information.

 

Många har läst

Populära båttester

 • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

  Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

 • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

  Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö