RYCK 280 – prispressad och skräddarsydd efter dina behov!

Ett mycket välsvarvat skrov med ett sylvasst förskepp, breda gångbord och svårslagna köregenskaper. Det är grunden – men sedan kan du välja och vraka för att anpassa båten efter just dina behov. Spana in nya Ryck 280!

Det handlar förstås om att skräddarsy efter kundens önskemål, men också om att du inte lägga pengar på utrustning, finesser och tillbehör som du inte behöver.

Med eller utan…?

Kort sagt – du får som du vill och inga sportfiskare ska behöva tänka på att vara rädd om ett teakdäck som han eller hon egentligen inte behöver. På samma sätt kan RYCK 280 beställas med eller utan T-top, inredd ruff, wetbar, dusch, värmare, solbäddar, varmvatten, landströms-paket och mycket mer.

På detta sätt har tillverkaren, klassiska HanseYachts AG i Tyska Greifswald, lyckats skapa en föredömligt prispressad båt som verkligen rör om i grytan av snarlika båtar där Nimbus, Axopar eller Saxdor är några exempel.

Inget snubbel!

Utmärkande för RYCK 280 är också det tuffa formspråket och att sittbrunnen är fri från nivåskillnader vilket gör mycket för helhetsintrycket när man vistas ombord, den känns säker ombord.

Exakt som du vill!

Som stöd för kunden som står inför lyxproblemet att utrusta sin båt har den svenska återförsäljaren tagit fram exempel på båtar i olika utrusningsnivåer där RYCK 280 Open, Ryck 280 Plain, Ryck 280 White och Ryck 280 Black är några exempel. Oavsett vilken som passar bäst kan man, utifrån den göra ytterligare korrigeringar med goda råd från säljaren.

Ryck 280 kommer med pigga sjöegenskaper men också en inbyggd pondus när sjön är stökig med Mercurys 250-, 300- eller 350 hästare på akterspegeln.

Återförsäljare TrulyBoating

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö