Rodins Marin – satsar stort på båtmässan i Göteborg

När båtmässan i Göteborg slår upp portarna i helgen så är Rodins Marin mer laddade än någonsin. Inte minst med sina båtar i Grand RIB och Merry Fisher-serierna.

80 år i branschen och en service-nivå som få, om ens något annat båtföretag, kan hålla jämna steg med. Gott så. Men till båtmässan i Göteborg kommer Rodins Marin framför allt med sina erkänt utpräglade och RIB:ar som hyttbåtar av märkena Grand respektive Merry Fisher.

Funktion och komfort

Spridda skurar kan tyckas. Gemensamt för de båda märkena är dock den tydliga inriktningen på kvalitet, funktion, trygga sjöegenskaper och hög familjekomfort.

Mycket båt för pengarna

I en båtvärld där det mesta går mot större, starkare, snabbare och framför allt dyrare håller Rodins Marin stilen med sina trotjänare. Båtar som i alla lägen sätter familjen i första rummet till ett kostnadseffektivt pris. Eller till priser som innebär mycket båt för pengarna om man så vill.

Lekande lätt

Ta bara Jeanneau Merry Fisher till exempel. En båtserie som skördar framgång efter framgång med sina bastanta skrov, sin raka och enkla layout och sina breda gångbord som gör livet till sjöss lekande lätt. Till detta kommer höga stävar och en stabilitet som skapar en trygghet även när havet är som allra mest upprört.

I alla väder

I konceptet ingår också en befriande funktionell boendekomfort med kojer, separat toalettutrymme, pentry – ja kort sagt allt vad en familj kan tänkas önska sig för några dagar till sjöss – oavsett väder.

Stabila skrov

Raskt vidare till den kritikerrosade Grand RIB-serien som på samma tema låter funktionen komma i första hand med stabila skrov och självklara köregenskaper i kombination. Återigen är det familjen som hamnar i fokus snarare än flärdiga finesser som senare ska visa sig vara överflödiga.

RIB med gott om stuv (!)

Framför allt skiljer sig Grand RIB från övriga RIB-märken genom att vara särdeles sociala med många sittplatser, gott om stuvutrymmen, flyttbart bord (för sittgrupp i fören såväl som aktern) för att nämna en del. Allt sammantaget är det sålunda bäddat för glada dagar till sjöss med familj och vänner.

Funktionen är inte allt

Oavsett det gäller Merry Fisher eller Grand RIB så är det återigen hanteringen och funktionen som har fått komma i första hand. Som en ren bonus kommer de också med ett utseende som inte skäms för sig vid gästhamnens paradbrygga.

… Ryds, Husky och Finnmaster

Håll ögonen öppna på båtmässan i Göteborg nu i helgen där Rodins Marin visar upp det mesta av det bästa av såväl Grand RIB och Merry Fisher.

Rodins Marin visar även upp ett brett utbud av Ryds, Husky samt Finnmaster.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö