Raymarine Cyclone – klarar 100 knops vind!

Skyhög upplösning, blixtsnabb uppdatering och därtill en snygg design. Det och mycket mer får Raymarine Cyclone att kännas som ett jättekliv in i framtiden.

En öppen antenn som är inspirerad från flygplansvingen och som tål vindhastigheter på upp till 100 knop. Redan där förstår vi att målsättningen har varit hög.

Till det kommer en rotationshastighet på inte mindre än 60 varv/minut vilket innebär en ny och uppdaterad bild varje sekund.
Raymarine Cyclone är med andra ord väl rustad för höga farter och tack vare CHIRP-pulskompression, en teknik för strålskärpning, så levereras en oöverträffad och detaljrikedom räckvidd.

Två radarbilder i en

Minst lika välkommen är Raymarines så kallade RangeFusion-teknik som gör att radarn kan kombinera mål på korta och långa avstånd och presentera informationen på en och samma radarbild.

Separerar rörliga mål

På samma tema, användarvänlighet, finns också funktionen Doppler-målspårning som avsevärt förenklar tolkningen av farliga respektive säkra mål i radarbilden.

Tre olika storlekar

Raymarine Cyclone finns med antenner på 3, 4 och 6 fot och med två effektalternativ för varje storlek. Alla Cyclone-modeller integreras sömlöst med Raymarines multifunktionsdisplayer Axiom, Axiom+, Axiom Pro och Axiom XL.

Läs mer hos Raymarine och se inslaget ovan!

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö