Princess Yachts – satsar stort på vårens utställningar

Princess Yachts möter våren och besökarna på världens största båtmässa med inte mindre än åtta stolta flytetyg där giganten X95 är något alldeles extra. Se inslaget!

En yacht på 29 meter, 104 ton och en bränslekapacitet på 13 400 liter. Det är mer än vad de flesta vanliga dödliga kan ta in. Likväl säger det en del om Princess och det ikoniska varvets satsning på sober komfort, kvalitet och pålitlighet ned i minsta detalj.

Som om inte detta vore nog har man sedan ytterligare sju stolta jakter i sin laguppställning på Boot Düsseldorf, världens största båtmässa, den 20–28 januari. Där kan man bland andra beskåda Princess F65 som med sina dryga 20 meter blir det nya flaggskeppet i den kritikerrosade F-klassen. En båt som kanske framför allt imponerar med sin sinnrika planlösning. Något som i sin tur har bäddat för ett särdeles generösa sociala ytor och ett boende för inte mindre än tio personer i fem kabiner.

Den sportiga V-serien

Listan med Princess-båtar i Düsseldorf byggs sedan på med V55 och V50 som båda har en klar dragning åt det litet sportigare hållet – så stora de är. Men som kanske framför allt utmärker sig med sina många innovativa lösningar och att de upplevs som särdeles rymliga, luftiga och öppna. V50 kan för övrigt fås i såväl i däcksalong- som open-utförande.

Avslutningsvis, och kanske bäst av allt, är att man inte måste åka hela vägen till Düsseldorf för att beskåda Princess stolta flotta. Ett kanske smidigare alternativ kan vara att sätta kursen mot Princess Yachts eget showroom på Vindön, Orust på västkusten som har premiäröppning helgen 2-4 februari, därefter man håller visningen öppen kontorstid fram till sjösättningarna i vår.

Imponerande showroom

Den som gör sig besväret ska också märka att detta är ett showroom utöver det vanliga som få, om ens någon annan, av svenska återförsäljare av båtar oavsett märke, kan mäta sig med.

Förutom redan nämnda Princess F65, V55 och V50 (Open och Deck) kommer också F55, F50, F45 samt V40 att finnas i den egna utställningslokalen.

Se inslaget!

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö