Nord Star 33+ Cruiser – bekväm familjebåt i tuff kostym

En hårding på utsidan. Men låt dig inte luras. Under skalet döljer sig en mycket komfortabel bo- och långfärdsbåt. Spana in Nord Star 33+ Cruiser på Allt på sjön i Gustavsberg den 2-4 september!

En hyttbåt och en riktig grovis. Absolut. Men det är bara grunden då Nord Star under åtskilliga år av förfiningar och förbättringar så har tagit tydliga kliv mot att bli allt mer av en bobåt.

Vi har alltså att göra med ett anrikt varv som blandar innovativ nyfikenhet med väldigt lång erfarenhet. Ett varv som verkligen är på alerten när det gäller utveckling av sina båtar och där Nord Star 33+ Cruiser förstås inte är något undantag.

Gedigna lösningar

Enkelt beskriven är hon en uppvisning i modern skandinavisk design och sinnrik disposition i kombination. Något som inte bara får båten att verka betydligt större än vad den faktiskt är. Den har också lösningarna, finesserna och utformningen som vittnar om att man har tänkt till både ett och två varv extra. Lösningar som fungerar även när havet är på sitt allra stökigaste humör.

Solpaneler som standard

Bakom den tuffa fasaden döljer sig sålunda en fullfjädrad bobåt som av en befriande rak, enkel och sober design. Ett nytt grepp för Nord Star 33+ Cruiser är att den kommer med effektiva solpaneler som standard och att extra krut har lagts på den aktre sovkabinen i en rak jämförelse med tidigare modeller. Här står beställaren inför lyxproblemet att välja mellan två enkelsängar eller en dubbelbädd.

Flera valmöjligheter

De många valmöjligheterna är för övrigt genomgående Nord Star 33+ Cruiser. Får det till exempel liv att vara enkel eller dubbelmontage av motorer? Är en extra garderob i jätteformat kanske att föredra framför ett extra duschutrymme? Valet är ditt.

Speciellt stolt är varvet för den öppna planlösningen och den naturliga passagen via de stora skjutdörrarna mellan salongen och akterdäcket.

Nord_Star_33_Gustavsberg

Så fortgår det med idel smarta lösningar som kan verka futtiga var för sig – men som gör underverk för helhetsintrycket. Samma sak gäller storasyster Nord Star 42+ Cruiser som med sin inbyggda pondus och hela sin rejäla framtoning har en komfort som närmast kan jämföras med en modern lägenhet på land.

Se Nord Star 33+ Cruiser och 42+ Cruiser på utställningen Allt på sjön i Gustavsberg nu i helgen!

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö