Missa inte Yamaha Center under vårens båtspaningar

Traditionella båtmässor i all ära men frågan är om inte Yamaha Center Stockholms egna utställningshallar i Haninge och Danderyd smäller minst lika högt? Se inslaget!

Det handlar om över 60 båtar fördelade på 5 800 kvadratmeter. Men också om hårt pressade priser på några av de mest hyllade märkena där Buster, Yamarin, Finnmaster och Husky bara är några exempel. Det är en del av de som erbjuds i Yamaha Centers stora vårkampanj.

– Vi påstår inte att man ska hoppa över den vanliga mässan Allt för Sjön i Älvsjö – absolut inte. Men det vore dumt att missa våra utställningshallar i Haninge och Danderyd om man ändå är i båtspanar-tagen, säger Patrik de Vos (in med en titel här – eller så inte?).

Här kan man alltså kryssa mellan båtarna. Spana, jämföra, känna, klämma provsitta och botanisera så som på en traditionell mässa. Allt medan ett kunnigt team står redo att svara på frågor kring allt från motorisering, propellerval, försäkring, finansiering och kringutrustning.

Till detta erbjuds full service när det gäller montering av allt från bogpropeller till ankarspel eller vad det nu kan gälla. Kanske har du också en båt för in byte när du nu ska investera i en ny? Sedan brukar en sväng in bland båttillbehören också kunna vara en lika inspirerande som frestande upplevelse.

Förutom redan nämnda märken erbjuder Yamaha Center också Quarken, Yanmar, Jeanneau, Linder, Marex och Yamarin Cross. Alla med ett välförtjänt gott rykte i såväl båtpressen som i resten av båtvärlden.

Sist men inte minst har Yamaha Center också ett rikt utbud av motorcyklar, ATV (fyrhjulingar), och side by side-maskiner, kläder, hjälmar och annat för aktiviteter på torra land.

Se inslaget!