Bästa knepen för att slippa beväxning och få en snabb och snål båt

Nu är det enklare än någonsin att hålla beväxningen borta och hålla sin båt både snygg och underhållsfri. Här berättar vi hur. 

Vårrustning i all ära men vem vill lägga mer tid än nödvändigt under presenningen innan det är dags för sjösättning? Det enkla vid sidan av det självklara, att slutresultatet ska vara lika snyggt som hållbart och funktionellt, är något som AkzoNobel och International har strävat efter sedan dag ett.

Propeller Primer

Först ut är International Propeller Primer som är en vattenbaserad, snabbtorkande primer som skyddar allt av metall under vattenlinjen. Den fungerar lika bra till drev och roder som till alla annat i metall som man kan tänka sig. Vidare utlovas en exceptionell vidhäftning tack vare det man kallar för ”Dual-Activated Bonding Technology”.

Enkelt förklarat gör denna teknik att Propeller Primer fungerar som en stark länk mellan alla slags metaller och AkzoNobel/Internationals bottenfärger.

Sedan utlovas ett pålitligt skydd som gott och väl räcker hela båtsäsongen.

One UP

Avgörande för en lyckad vårrustning är också att välja rätt topcoat. För ändamålet rekommenderas då One UP som grund och sedan Toplac Plus för den optimala finishen.

Gällande den förstnämnda så är den föredömligt lättarbetad varför man utan att blinka kan utlova upp till 50 procents sparat arbete.

Toplac Plus

Med appliceringen av One UP avklarad är det sedan bara att gå på kritikerrosade Toplac Plus som är minst lika lättarbetad. I slutet av dagen kan såväl proffs som amatörer räkna med ett fantastiskt resultat.

Se inslaget!

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö