Delta i enkät om båtlivet – vinn provkörning med motorbåtar!

Daycruisern-Finnmaster-T9
En unik möjlighet att få testköra många båtar på Yamahas testdagar – enda insatsen man behöver göra är att delta i en båtlivsenkät.

Daycruisern-Finnmaster-T9Passa på och ta den unika möjligheten att få prova många båtar på Yamahas testdagar i sommar – enda insatsen du behöver göra är att delta i Yamahas enkät om båtlivet.

Varför köper man en båt egentligen – det är många landkrabbor som undrar. Det många båtskeptiker missar är att man inte köper en båt för att man måste, utan för att man inte vill gå miste om den obeskrivliga känslan man får ute till havs.

Yamaha Motor inleder nu sin största ompositionering sedan starten 1953, där man bland annat vill tydliggöra Yamahas roll och gedigna historia i båtmotorbranschen. Som ett steg i ompositioneringen lanserar därför Yamaha Motor nu en stor undersökning i hela Skandinavien, för att förstå vem den typiske båtägaren är, och vad det faktiskt är som lockar med båtlivet.

Det bästa och sämsta med att äga båt

Undersökningen, som går under namnet “en båtägares bekännelser”, genomförs fram till den 19 februari. Bland frågorna som Yamaha Motor hoppas få svar på finns bland annat vad som är det bästa respektive värsta med att ha båt, samt vilka utgifter Skandinaverna skulle tänka sig dra ned på till fördel av sitt båtägande.

Yamaha Marine vill lära sig mer om vad båtfolket uppskattar. Delta i enkäten och var med och tävla om en unik båtupplevelse.

Dela med dig av dina båtupplevelser

Yamaha Motor hoppas även få in en fascinerande samling historier och anekdoter, som båtägare från hela Skandinavien kan relatera till. Undersökningsdeltagarna får nämligen dela med sig av sina bästa, eller värsta, båtminnen.

Delta i båtlivsundersökningen och vinn unikt pris

Delta gärna i undersökningen genom denna enkät. Den tar max fem minuter att svara på. Bland de som deltar kommer vi att lotta ut en exklusiv resa till Tanumstrand under vecka 37, där du får vara med på några fartfyllda dagar med “All You Can Boat” när Yamaha Motor har sin årliga båtvecka med återförsäljare. Det är viktigt att du fyller i din mejladress för att vi ska kunna kontakta dig.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö