Bella Zero – ljudlöst båtliv för 20 kronor per dag!

Om inte en viskande och avgasfri framfart med ett minimalt klimatavtryck är argument nog så kanske siffran 20 är det. Ja, alltså 20 kronor per dag istället för 20 kronor per sjömil. Spana in Bella Zero.

Elbåtar finns numera i många varianter men få, om ens någon, känns så ärligt avsedd för en större publik så som Bella Zero.

Bli medlem i Skippo Plus, se testen av Bella Zero samt få tillgång till Hamnens arkiv av testade båtar!

Som namnet antyder är det en båt med minimalt klimatavtryck. Därtill stannar prislappen på under en halv miljon kronor vilket öppnar möjligheter för ett eldrivet båtliv för många. Det gör också möjligheten att ladda batteripacket i ett vanligt eluttag.

Prisvärd elbåt tack vare effektiv produktion

Priset har kunnat hållas nere tack vare en smart produktion men också genom att skippa onödiga mellanhänder. Man gör sin beställning online och får båten levererad till valfri Bella-handlare.

Därefter väntar ett båtliv som skiljer sig från vad de flesta är vana vid. Ett båtliv i harmoni och i total kontrast till ett samhälle som snurrar allt snabbare.

Eldrivna Bella Zero ger ett svårslaget socialt båtliv där hela tio personer kan färdas behagligt – utan att behöva bekymra sig över avgaslukt, vibrationer och motorbuller.

Ljudlöst och behagligt båtliv med eldrift

Här snackar vi om ett viskande båtliv i farter mellan 4 och 8 knop. Den som prompt känner att hen måste pressa upp båten i maximala 14 knop är troligtvis inte redo för ett båtliv som gör resan till själva målet. Ett båtliv som värdesätter ljudet av vågskvalp, sjöfågelsång och naturen i stort snarare än oljudet från en förbränningsmotor.

Elbåt med tio sittplatser

Nyss nämnda prioritering genomsyrar för övrigt hela båtens väsen. Med ett tiotal sittplatser runt ett bord, stora gångytorna med så kallade EVA Foam (ett slags vattenavvisande, lätt och mycket flexibelt material) samt och de stora stuvutrymmena blir det tydligt.

Resan är alltså är målet med Bella Zero vilket också märks på komforten i sätena med de höga skyddande sargerna och att man slipper såväl skump som lutning och rullningar i det stadiga skrovet. Sedan, så som sig bör med en glidare värd namnet, kan säten göras om till rejäla solbäddar. En veranda till havs.

Se också:
Läs mer om elbåten Bella Zero!
Skippo testar elbåten Bella Zero.

Som förare har man en högst odramatisk tillvaro med en stadig ratt, ett reglage och en tydlig multiskärm med sjökort, motor-, och batteridata.

Bäst av allt är att Bella Zero för den första elbåten för en större publik som är beredd att ett jättekliv in i framtidens båtliv.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö