Bavaria Cruiser 34 – nätt och rymlig cruiser

annons Hela artikeln linje langre

En genomtänkt inredningslayout i kombination med en kritikerrosad utformning av sittbrunnen gör Bavaria Cruiser 34 till en bekväm, rymlig men också lätthanterlig familjecruiser.

Nya Bavaria Cruiser 34 är, trots sin förhållandevis nätta storlek, begåvad med totalt tre rejäla hytter. Däremellan tronar en föredömligt ljus och rymlig salong som gör den till en komplett familjecruiser med totalt sex kojplatser.

Skippat nav-bord
I övrigt bjuds ett funktionellt L-pentry om styrbord vid nedgångstrappan. Ett djärvt och smart beslut var också att slopa navigationsbordet vilket har sparat mycket plats ombord utan att saknaden efter en yta att breda ut papperssjökorten på blir allt för stor.

Salongen har gott om sittplatser i form av en L-soffa på styrbordsidan, en rak soffa på motsatta och däremellan ett smart matbord med inbyggda skåp och lådor för bestick och köksredskap.

Beprövad sittbrunn
Gott så. Men ovanpå allt detta utlovas också fina seglingsegenskaper. Sittbrunnen, som är lika snitsigt utformad som densamma på storasyster Bavaria Cruiser 37, har dubbla rattar och ger rorsman bra sikt såväl i lä som lovart.

Ett ordentligt sittbrunnsbord (med plats för infälld plotter) gör livet i hamn bekvämt. De dubbla rattarna öppnar också för en smidig passage ut till den utfällbara badplattformen.

Båten är konstruerad av berömda Farr Yacht Design medan minst lika meriterade Design Unlimited står bakom stylingen.

Bavaria Cruiser 34 har Sverigepremiär i Henån strax efter årsskiftet men redan under arrangemanget Öppna Båthus 12 och 13 november visas storasyster Bavaria Cruiser 37 i trehyttsversion och Bavaria Cruiser 34 i tvåhytts utförande.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Redo för sommarsäsong!

Hållbarhet & miljö