Agapi Boat Club – det bekymmersfria båtlivet

Vad sägs om att ha tillgång till modernast tänkbara flotta av båtar samt slippa allt av underhåll, städning, service och krångel? Agapi Boat Club visar vägen till det bekymmersfria båtlivet.

Det är alltså inget dåligt upplägg som det handlar om. Vad sägs till exempel om att ha tillgång till det modernaste och bästa av premiumbåtar i olika klasser mellan 6 och 12 meter.

Som om inte detta vore nog så är dessa båtar utplacerade i inte mindre än fem olika länder med allt vad det innebär av nya farvatten att upptäcka.

Sug musten ut båtlivets bästa sidor och lämna resten därhän. Punkt!

Ständiga uppdateringar

Det är alltså upplägget i korthet – men det finns mer. Ta bara en sådan sak som att teamet bakom Agapi Boat Club lägger stor vikt på att hela tiden uppdatera och komplettera sina båtflottor. Dels för att medlemmarna hela tiden ska ha tillgång till modernast tänkbara teknik. Men också för att, gud förbjude, det skulle bli svårigheter med att boka den båt man vill ha under den tid som passar – när som helst och var som helst.

Enkel bokning

Bokning sker lekande lätt via en app i telefonen och nu är det upp till dig vad som passar för stunden. En stor båt i Grekland under en vecka. Eller varför inte en mellanstor båt under en helg med utgångspunkt från Marstrand. Kanske är det ändå en eldriven båt för en lugn och skön tur på Mälaren som passar bäst just nu?

Bara det bästa

Möjligheterna och kombinationerna är med andra ord många. I konceptet ingår också att medlemmarna går helt fria från ekonomiska risktagningar och dolda kostnader. Sug musten ut båtlivets bästa sidor och lämna resten därhän. Punkt!

Ansvar och respekt

Medlemmarna använder båtarna som om de vore deras egna, där ansvar och respekt är två viktiga honnörsord. I takt med att medlemsantalet ökar så ökar också antalet båtar i de olika flottorna – återigen av den enkla anledningen att det aldrig får felas när det gäller tillgängligheten.

Skyhöga betyg

Agapi Boat Club lägger med andra ord ribban skyhögt vilket också har avspeglat sig i en oberoende kundundersökning där siffran 4,92 av 5,0 i kundnöjdhet talar sitt tydliga språk.

Mer information – Agapi Boat Club.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö