Vinn en båt och upplevelser i skärgården i sommar

Vinn ett båtliv i sommar via Sweboat och Upptäck båtlivet!Har du ingen egen båt eller känner du någon som är nyfiken på att prova på allt det fantastiska som båtlivet har att erbjuda? Sweboat drar nu igång en tävling där man kan vinna en båt över sommaren.

Branschorganisationen Sweboat gör sitt bästa för att uppmuntra folk till att upptäcka båtlivet. Nu satsar de mer på sin sajt som heter just Upptäck Båtlivet och drar igång tävlingen ”Vinn ett båtliv” där vinsten är att under sommaren få fri tillgång till en fullt utrustad styrpulpetbåt och ett antal olika aktiviteter i skärgården.

Det enda man behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför man är en lämplig vinnare. En liten motprestation krävs av vinnaren i form av att så ofta som möjligt berätta om sina nya upplevelser med båten på Upptäck Båtlivets Facebooksida. Tävlingsformulär och övrig information finns på www.upptäckbåtlivet.se eller på www.facebook.com/upptackbatlivet. Tävlingen pågår fram till den 30:e april.

På Upptäck Båtlivet-sajten finns guider till den som längtar ut på sjön men behöver få några snabba introduktionstios.  Se filmer, bilder, artiklar och guider samt delta i tävlingar med fina priser!

Vinsten består av fri tillgång till en styrpulpetbåt (AMT 185 BR) med 90hk motor (Suzuki). Båten är fullutrustad med navigationselektronik (Garmin), stöldskyddssmärkning (Securmark), båtförsäkring (Atlantica) samt flytvästar (Baltic) och tillbehör för lek och bad. Dessutom ingår utbildning av båtcoach (Navigationsgruppen), båtplats inom rimligt bilavstånd från bostaden och ett antal skärgårdsupplevelser.