Välutrustad 42-fots segelbåt bortskänkes av Youtubers

Nu är det hög tid att agera för den som vill bli ny ägare till en fullt fungerande, välutrustad och välseglande 42-fotare. Se videon!

Segelbat_bortskankes
En fullt fungerande och välutrustad 42-fotare bortskänkes.

Jo, det är på riktigt. Båten ligger där i tryggt förvar på land i Puerto Libdo, Panama och bara väntar på sin ägare. Som en liten extra bonus står det en flaska rom på bordet inne i ruffen som en extra välkomstpresent.

Se också:
Välskött Folkbåt bortskänkes

För den nya ägaren är det sålunda bara att resa dit, beordra sjösättning (som redan är betald) och kasta loss med denna välutrustade Lehete Bourgeois-ritade trotjänare. En båt som också sägs vara välseglande och trygg i alla förhållanden. Därtill är den utrustad med det mesta som kan tänkas behövas under en längre seglats.

Nya segel och genua på rulle

Vad sägs till exempel om att förseglen (på rulle) är så gott som nya? Eller att båten har en väl fungerande autopilot och ett dito vindroder? Så fortsätter det och listan med frestelser kan sedan byggas på med såväl solpanel som ankarspel och andra dyrbarheter.

Varsågod! Båten är din om du skickar en video med din story och den bästa motiveringen.

Bakom upplägget står Youtubekanalen SAILING into FREEDOM som nu väljer en ny väg i livet. Ett väg som inte inkluderar denna 42-fotare som nu får berika någon annans liv.

Är du rätt person?

Den som känner sig manad att ta över båten uppmanas sålunda att skicka en kort video om varför man är rätt person.