Världspremiär för "nya" Delphia 33.3

NYA Delphia 33.3
NYA Delphia 33.3

NYA Delphia 33.3Världspremiär för ”NYA” Delphia 33.3 sker under kommande Allt För Sjön med start den 6 mars. Gamla storsäljaren Delphia 33.3 har nu fått en uppgradering som märks mest tydligt i salongen där ljus och nydesignad interiör inte bara får kunden att känna välbehag utan tar också Delphia som varumärke mot mer premium än tidigare.

NYA Delphia 33.3

I tiden likt sina konkurrenter har akterspegeln öppnats upp för mer praktiskt utnyttjande av båtens aktre del. NYA Delphia 33.3 har också försetts med en mer seglingsvänligare utformning av sittbrunnen för mer inbjudning till segling. Hela toaletten är omgjord och med senaste teknik och design nu uppfyller de allt högre kraven på komfort på alla nivåer.

Axel Billquist, säljare av Delphiabåtarna i Sverige låter meddela per telefon att Delphia förutom NYA 33.3 också kommer ställa ut deras ”One Design” båt. One Design är båtar där allt är exakt lika för att åstadkomma så jämna seglingstävlingar som möjligt. Med sina 24 fot utmanar Delphia den mycket populära men också stenhårda 24-fots marknaden som idag leds av Melges 24, en båt som tillverkats sedan tidigt 90-tal och fortfarande säljs i stora volymer. Dessa båtar inbjuder till mycket hög grad av aktiv segling där korta banor nära land med stora starfält även kommer publiken nära.

 

Av: Stefan Blom