Unikt tillfälle att ro över Atlanten – utan garanterad hemkomst!

Man eller kvinna sökes till farofylld resa i liten roddbåt över Atlanten. Ingen lön, svåra saltsår, usel sömn och ett äventyr i enorma vågor utlovas.

Äventyraren Sören Kjellqvist söker en ny äventyrspartner för att korsa Atlanten i sin roddbåt.

Det som erbjuds är följande: sova och ro i 2-timmars skift dygnet runt i tryckande hetta över öppet hav med fri horisont månader i sträck. Upp till 10 meter höga vågor, ständiga faror och ingen garanti­ för välbehållen hemkomst.

På plussidan står stora möjligheter för egen ära – och troligen förhöjd självkänsla vid händelse av framgång.

Sören har värmt upp med en rodd till Svalbard.

– Min tidigare vapendragare Glenn Mattsing har tyvärr blivit småbarnsförälder och kan inte följa med, skrattar Sören.

– Man behöver initialt köpa in sig i projektet vilket kostar 187 000 kr. Som äventyrspartner så blir man en del av Atlantprojektet och kan sälja samarbetsavtal knutna till det och därmed reducera eller helt nolla sin kostnad för äventyret.

För förtydliga upplägget – om man är en bra säljare kan man alltså få ro över Atlanten helt gratis.

Båten är beprövat då Sören och hans tidigare vapendragare Glenn Mattsing redan rott de till Svalbard. Foto: Glenn Mattsing.

Givetvis så räcker det inte enbart med likvida medel för att bli en del av projektet utan man behöver först lära känna Sören och bedöma om man tror på ett gott samarbete.

Välkommen att höra av dig till Sören via sorenkjellkvist.se och missa inte att höra av dig till Hamnen.se med en uppdatering om hur äventyret går!