Tema stolleprov – sjövild dans med hemmabyggd mini-jetbåt

Minns du den sjövilda mannen med den minst lika sjövilda mini-jetbåten? Nu är han tillbaks igen med ett sjövilt fartrekord. Se videon!

Jetbat_mini
Kombinationen 1,83 meter båt och 100 hästkrafter bäddar för lekfull buskörning.

Eller fartrekord förresten? Det finns förstås båtar som går betydligt snabbare. Vi måste dock medge att kombinationen 1,83 meter båt och 100 hästkrafter är något alldeles extra. Speciellt som detta är ett hemmabygge från grunden.

Se också:
Stolleprov del 1 – liten båt men desto större motor

Den här gången är det toppfart som står på schemat. Ett test som man klarar av i all hast (42 knop) innan man skyndar vidare till favoritgrenen – buskörning och höga hopp i vågor.

Skickligt hantverk

Samtidigt är denna video en uppvisning i skickligt hantverk och konsten att optimera, förbättra och anpassa. Bland annat med trimfunktion och en ny vindruta. Den som mest är intresserad av buskörning i kubik rekommenderas dock att börja titta 10 minuter och 28 sekunder in i videon.

Kombinationen 1,83 meter båt och 100 hästkrafter bäddar för lekfull buskörning.

Bakom produktionen av såväl båt som video står Grind Hard Plumbing Co som har figurerat på Hamnen tidigare, närmare bestämt för drygt två veckor sedan då man modifierade vattenintaget, utblåset samt monterade ett nytt säte.

Se videon!