Sprillans ny Minor Offshore 25

Minor Offshore 25 har världspremiär på Scandinavian boat show.
Minor Offshore 25 har världspremiär på Scandinavian boat show.

Minor Offshore 25 har världspremiär på Scandinavian boat show.På båtmässan Scandinavian Boat Show den 5–9 november är det världspremiär för nya Minor Offshore 25. Detta är en nyutvecklad båt som kompletterar Minors serie av walkaroundbåtar mellan 21 och 37 fot.

Under ett långt utvecklingsarbete har fokus varit inställt på att kombinera walkaroundbåtens praktiska egenskaper med stort lastutrymme, breda, säkra däcksytor och enkelt handhavande med familjebåtens möjligheter till ett bekvämt boende under några dagar.

Minor Offshore 25 är resultatet av detta arbete och en båt som kommer att vara stilbildande under lång tid framöver, menar Ina Marin i ett pressmeddelande.

Salongen på däck erbjuder bekväma sittplatser för upp till sex personer och en stor öppningsbar taklucka släpper in mycket ljus och luft när man så önskar. Här färdas man med högsta komfort och med god sikt runt om.

I salongen finns ett pentry samt nedgång till en sovkabin i fören. På för- och akterdäck är det gott om plats för både passagerare och packning. Då en stor del av akterspegeln är öppningsbar mot badbryggan skapas en stor yta för olika aktiviteter.

Minor Offshore 25 vill vara både praktisk och bekväm.

Minor Offshore 25 utmärker sig för sina imponerande sjöegenskaper och den extremt låga ljudnivån ombord.

Det är en båt som verkligen uppfyller den kräsne båtägarens krav på bekvämt boende under korta perioder med praktisk funktion och trygga sjöegenskaper.

Fakta Minor Offshore 25
Längd: 7,72 m
Bredd: 2,75 m
Vikt: 2500 kg
Fart beroende på motor: 30-45 knop

https://www.inamarin.se