SportsTop - ny variant av Nord West 370

SportsTop är en ny variant av Nord West 370.
SportsTop är en ny variant av Nord West 370.

SportsTop är en ny variant av Nord West 370.På båtmässan i Göteborg lanserar Nord West en fjärde version av sin lovordade 37-fotare Nord West 370. Sedan tidigare finns Flybridge, Coupé och en öppen daycruiser, 370 Sport, som vann Boat Innovation Award vid lanseringen i november. Nu kommer också 370 SportsTop.

Som Sport-versionen har SportsTop en rymlig cockpit för socialt umgänge. För att kunna förlänga båtsäsongen och öka användandet erbjuds i SportsTop-versionen en mer skyddad cockpit med möjlighet att öppna upp taket elektriskt. Annars är SportsTop identisk med 370 Sport.

 Taket på 370 Sport går att öppna elektriskt.

370 Sport har en rymlig badplattform.

Båten har ett generöst inre – en rymlig förpik med rejäl dubbelsäng, en stor midkabin med dubbelbädd, bäddbar salong om så önskas och WC med gott om svängrum och en duschkabin.

Med en ny placering, jämfört med Flybridge och Coupe, ligger pentryt med bland annat gas- eller elspis, dubbelho, varmluftsugn/mikro/grill och ett 130L kylskåp en trappa ner inne i båten.

En väl tilltagen badplattform hör till och ger tillsammans med cockpit en naturlig plats för umgänge och avkoppling. Alltid nära till en ”wetbar” med plats för elgrill, ho, kylskåp och ismaskin. Bordet är dessutom el-manövrerat och blir nedsänkt del av en bekväm solbädd.

Båten har som standard LED belysning, bogpropeller, värmare, defroster och septiksystem. Nord West 370 har ett mycket väl ljudisolerat maskinrum och kan fås med drev alternativt IPS.

Körupplevelsen och manövreringsförmågan har fått fin kritik – ”best handling in the world” – enligt Motor Boat Monthly’s test av Nord West 370 oktober 2008.

www.nordwest.se