Sportmanship Marin AB köper Navpoint AB

Sportmanship Marin förvärvade den 20:e februari 2009 Navpoint AB. ”Navpoint representerar starka varumärken som har enorm potential. Med mångårig erfarenhet, och hög kompetens är detta ett jätteintressant företag att kunna vidareutveckla”, säger Christian Olsson VD på Sportmanship Marin.

Sportmanship Marin förvärvade den 20:e februari 2009 Navpoint AB.

Sportmanship Marin representerar varumärken som vänder sig mot såväl den tillverkande industrin, som till eftermarknaden, samtliga med en stark marin koppling och förankring. Sportmanship Marin är generalagent i Sverige för; Lewmar, Zodiac, Bombard, Avon, Glomex, RMC Swingthruster och Sony Marine. Genom förvärvet av Navpoint breddas varumärkesportföljen med världsledande marinelektronik.

”Navpoint representerar starka varumärken som har enorm potential. Med mångårig erfarenhet, och hög kompetens är detta ett jätteintressant företag att kunna vidareutveckla”, säger Christian Olsson VD, Sportmanship Marin AB. ”Vi har olika baser av kunskap som kommer såväl produkter som kunder och slutanvändare till gagn. Vi kommer att satsa än mer på att förbättra den redan höga servicegraden, inom ett flertal områden. Bland annat kommer vi omgående att starta en rekryteringsprocess som kommer att förstärka organisationen med tre personer”, fortsätter Christian.

”Navpoint har under flera  år representerat Lowrance, Eagle och Northstar  på den Svenska marknaden. Då vi i höstas dessutom fick förtroendet av Navico att ta oss an Simrad och B&G, har vi behov av att ytterligare stärka vårt företag”, säger Lorentz Simonsson VD, Navpoint AB. ”Att Sportmanship förvärvar Navpoint ser jag som en fantastisk möjlighet att kunna tillföra såväl resurser som kompetens kring dessa varumärkens utveckling och framtid”, fortsätter Lorentz.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö